Gebedsweek

Eens per jaar wordt de gebedsweek in Nunspeet georganiseerd door het Huis van Gebed Nunspeet. Het is een gebedsvorm waarbij er een week lang gebeden wordt. Het gebed vindt plaats op één centrale plek (de gebedsruimte) die op een inspirerende manier is ingericht. Muziek, beeld en creatieve opdrachten helpen je om tijd door te brengen in gebed. De week is opgedeeld in tijdssloten van een uur. Op een rooster kunnen deelnemers zich inschrijven om een uurtje te komen bidden. Een spontaan bezoek is ook altijd welkom.
In onze kwetsbaarheid mogen we Hem ontmoeten, die ons kracht wil geven. Dit is waar we in gebed met elkaar naar op zoek willen gaan.

Reacties bezoekers

De afgelopen jaren lieten verschillende bezoekers hun reactie achter in het gastenboek:

  • Erg indrukwekkend. Het is een mooie plek om tot rust te komen en tot God te komen;
  • Een geweldige ‘vibe’ hangt hier, je merkt gewoon dat God aanwezig is!;
  • Kan dit niet elke week open zijn?;
  • De tijd ging te snel voorbij!;
  • Heerlijk bijgekomen van school en de storm van mijn gedachten; en
  • Inspirerend! Ik het er eerder heen moeten gaan!

Gebedsweek 2024

In de week van 20 t/m 27 januari zal de Gebedsweek weer plaatsvinden. Samen bidden met andere christenen uit verschillende kerken, groepen en generaties, maar met een gedeeld verlangen naar meer van Gods koninkrijk in ons en onze omgeving. De gebedsweek zal dit jaar plaatsvinden in de DorpsHerberg (Dr. Schutlaan 2 in Nunspeet). De gebedsruimte zal overdag en ‘s avonds geopend zijn. De verschillende uren dat de gebedsruimte open is, zijn verdeeld over verschillende kerken en groepen. Uiteraard is daarnaast iedereen welkom voor een spontaan bezoek!

De praktische planning:

  • Zaterdag 20 januari 19:00-21:00: Prayernight (opening gebedsweek). De aftrap van de gebedsweek is de Prayernight. Kom samen (aan)bidden, luisteren naar een spreker en neem een kijkje in de gebedsruimte;
  • Zondag 21 januari – vrijdag 26 januari: gebedsruimte is open van 10:00 – 22:00. Elke dag van 21:00-22:00 een aanbiddingsmoment in de gebedsruimte; en
  • Zaterdag 27 januari van 15:00-16:00: afsluiting gebedsweek.

Wees van harte welkom bij de gebedsweek! We zien uit naar een gezegende week!

Doe mee!

​1. Meld je aan voor een tijdslot via info@huisvangebednunspeet.nl; en/of

​2. Kom spontaan langs tijdens de gebedsweek!; en/of

​3. Kom naar de Prayernight!

Vragen? Stel ze gerust via info@huisvangebednunspeet.nl