Gebedsweek 2023

Gebedsweek 2023

Het Huis van Gebed Nunspeet organiseert een gebedsweek. Tijdens de gebedsweek wordt een week lang gebeden op een centrale plek: de gebedsruimte. De gebedsruimte is elke dag open van 10:00 – 22:00 uur. Deze uren zijn opgedeeld in tijdsloten van een uur. Deelnemers kunnen zich vooraf inschrijven of spontaan langs komen. De gebedsruimte is gezellig en knus, maar ook prikkelend ingericht. Verschillende hoeken met creatieve gebedsvormen helpen jou om gemakkelijk een tijd door te brengen in gebed. Een reactie die vaak terugkomt bij bidders is dat het uur zo snel voorbij gaat!

– Waarom bidden?

Gebed is het hart van de beweging van God. In de Bijbel staat dat als wij bidden, dan komt God in actie. Dit jaar is het thema ‘Awake’. We verlangen ernaar dat door de gebedsweek we opnieuw mogen ontdekken wie God is en dat Hij ons (opnieuw) mag vernieuwen. Een week lang op zoek naar geestelijke vernieuwing van onszelf en onze omgeving. Een week lang op zoek naar Gods wil, omdat we geloven in de kracht van gebed voor ieder persoonlijk en voor de wereld waarin we staan. 

– Prayernight

De aftrap van de gebedsweek is de Prayernight. Deze wordt gehouden op zaterdagavond 14 januari 2023 van 19:00 – 21:00 in de DorpsHerberg (Dr. Schutlaan 2, Nunspeet). Kom samen (aan)bidden, luisteren naar de spreker Tiemen Westerduin en neem een kijkje in de gebedsruimte!

Doe mee!

​1. Meld je aan voor een tijdslot via info@huisvangebednunspeet.nl; en/of

​2. Kom spontaan langs tijdens de gebedsweek!; en/of

​3. Kom naar de Prayernight!

Voor meer praktische informatie zie: https://huisvangebednunspeet.nl/activiteiten/24-7-nunspeet-week-van-gebed/