Heilige en liefdevolle Here Jezus

Heilige en liefdevolle Here Jezus,
vul mijn hart met Uw vrede.
Vul mijn ogen met Uw liefde.
Vul mijn mond met Uw woorden.
Vul mijn handen met Uw kracht en Uw zegeningen,
om U en anderen lief te hebben en te dienen, mijn leven lang,
door de kracht van Uw Heilige Geest, tot eer van U, hemelse Vader. Amen.

(vrij naar Wilkin van de Kamp)

Agenda

JULI & AUGUSTUS 2019

U bent van harte welkom tijdens de dagelijkse gebedsuren van 08:45 – 09:45 en/of 19:00 – 19:45 uur in het Huis van Gebed Nunspeet aan de Brinkersweg 27 in Nunspeet. Tevens staat in deze maanden het volgende bijzondere moment gepland, waarbij u ook van harte welkom bent:

Vrijdag 11 juli:
20:00-22:00 uur
Revive aanbiddingsavond
Locatie: De Bron, Meester Drostweg 6 in Nunspeet

Aangezien de maanden juli en augustus een vakantieperiode betreft, zijn er geen verdere bijzondere momenten gepland. Uiteraard bent u van harte welkom bij de dagelijkse gebedsuren in het Huis van Gebed.