Ik dank U

Ik dank U, mijn hemelse Vader,
door Jezus Christus,
Uw lieve Zoon,
dat U mij deze dag
zo genadig heeft behoed.

En ik bid U
dat U mij al mijn zonden wilt vergeven,
waar ik onrecht heb gedaan,
en mij deze nacht
ook genadig wilt behoeden.

Want ik beveel mijn ziel en mijn lichaam
en alles in Uw handen.

Moge Uw heilige engel met mij zijn,
opdat de boze vijand
geen macht over me krijgt.

(Maarten Luther, Gebeden, p. 67)

Agenda

JULI & AUGUSTUS 2019

U bent van harte welkom tijdens de dagelijkse gebedsuren van 08:45 – 09:45 en/of 19:00 – 19:45 uur in het Huis van Gebed Nunspeet aan de Brinkersweg 27 in Nunspeet. Tevens staat in deze maanden het volgende bijzondere moment gepland, waarbij u ook van harte welkom bent:

Vrijdag 11 juli:
20:00-22:00 uur
Revive aanbiddingsavond
Locatie: De Bron, Meester Drostweg 6 in Nunspeet

Aangezien de maanden juli en augustus een vakantieperiode betreft, zijn er geen verdere bijzondere momenten gepland. Uiteraard bent u van harte welkom bij de dagelijkse gebedsuren in het Huis van Gebed.