U bent mijn gerechtigheid

Here Jezus Christus,
U bent mijn gerechtigheid,
maar ik ben Uw zonde:

U hebt op Zich genomen,
wat van mij is,
en mij gegeven,
wat van U is.

U hebt op Zich genomen,
wat U niet was,
en hebt mij gegeven,
wat ik niet was.

(Maarten Luther, 1483-1546)

Agenda

JULI & AUGUSTUS 2019

U bent van harte welkom tijdens de dagelijkse gebedsuren van 08:45 – 09:45 en/of 19:00 – 19:45 uur in het Huis van Gebed Nunspeet aan de Brinkersweg 27 in Nunspeet. Tevens staat in deze maanden het volgende bijzondere moment gepland, waarbij u ook van harte welkom bent:

Vrijdag 11 juli:
20:00-22:00 uur
Revive aanbiddingsavond
Locatie: De Bron, Meester Drostweg 6 in Nunspeet

Aangezien de maanden juli en augustus een vakantieperiode betreft, zijn er geen verdere bijzondere momenten gepland. Uiteraard bent u van harte welkom bij de dagelijkse gebedsuren in het Huis van Gebed.